De beste kant van waterflessen bedrukken

Daar zijn verscheidene opties beschikbaar teneinde een waterfles te bedrukken / personaliseren. Een relatiegeschenk een evenement of schenk een gepersonaliseerde fles met iedereen op kantoor.

Deze flesjes zijn de meeste voorkomende flesjes in Holland en bijzonder passend wegens opdruk betreffende de tekst of logo. Er bestaan verschillende oorzaken hoezo we raden aan teneinde voor waterflesjes met een bedrukt etiket te kiezen.

Makkelijk en gezond! Meer weten over waterflessen met fruitfilter bedrukken? Bel vanwege advies tot 0318-743600 ofwel stuur een e-email tot gerard@maxilia.nl. Ofwel vraag direct een kosteloos digitaal drukvoorbeeld met, waardoor je een beeld hebt betreffende je ontwerp. Maak je geen zorgen: je raakt nergens met gebonden.

Op de webshop maak je in een eerste stap een selectie hoeveel ontwerpen en wat voor een ontwerp jouw wilt hebben. Verlangen is je één ontwerp op verscheidene bidons? Wil jouw meerdere ontwerpen op verscheidene bidons? Ofwel verlangen is jouw één ontwerp op enkele bidons en verder elke bidon gepersonaliseerd? In een 2e stap geef je de grootte met van de waterfles, wensen zijn jouw een drinkfles betreffende 500 ML ofwel van 750 ML? Ook geef jouw in deze stap aan die tinten de waterfles moet kunnen geraken. In de derde stap ga je dit middel ontwerpen, jouw kiest in een aantal thema’s een ontwerp.

Uitermate passend vanwege dit vervaardigen van een briljante eerste indruk, almaar weer. Drinkwater geeft u merk of beurs een positieve look. Een etiketten zijn 100% krasvast!

Die bedrijven regelen een evenement waarbij ze een deelnemers graag een drinkfles wensen geven welke ze zelf mogen vullen en daar waar hun bedrijfsnaam op gedrukt staat.

Wil je snel waterflesjes met logo inzetten vanwege je beurs ofwel event? Nauwelijks wensen: weet van 6
7
8
9,51 voor 100 stuks. Waarom Maxilia? Wij hanteren een snelle levertijd, hebben een divers assortiment met aantrekkelijk geprijsde waterflesjes én nemen jouw eventuele twijfels weg met ons digitaal drukvoorbeeld.

Een waterflessen bestaan voorzien aangaande een uitzonderlijk "fruitelement" waarin jouw verse stukken peren kan verrichten en daar zo een aangenaam drankje van vormt. Geef een flessen een gespecialiseerde en verzorgde look via ze te bedrukken met jouw persoonlijk logo. Een gezonde strekking vanwege jouw relaties of medewerkers!

Makkelijk en vitaal! Meer begrijpen aan waterflessen met fruitfilter bedrukken? Bel wegens advies tot 0318-743600 of zend ons e-mail tot gerard@maxilia.nl. Of belangstelling meteen ons kosteloos digitaal drukvoorbeeld aan, opdat je ons beeld hebt aangaande je ontwerp. Maak je nauwelijks zorgen: je raakt nergens aan gebonden.

Amsterdam, Parijs of de beursvloer: we regelen dit. We tonen het reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Ons spoedlevering mogen we veelal nóg een dag eerder bezorgen.

Wij hebben voor een 2de keertje bij de Schenker de doppers besteld en ze bevallen heel echt! "Echt promotie artikel"

Waterflesjes laten bedrukken met uw eigen merknaam, opdruk en ofwel tekst op dit etiket. dit label kan zijn volkomen tot uw eigen smaak in te vullen. Deze..

U kan alle kanten op met ons bedrukt waterflesje. U dan ook kunt dit etiket op de waterflesje laten bedrukken met de click here merknaam, of betreffende ons tekst erbij. U dan ook kan er vanwege kiezen teneinde een flap aan juiste flesje toe te voegen.

Super opwindend teneinde jouw Dopper te personaliseren, doch jouw kan ze vanzelfsprekend verder eenvoudig onbedrukt voor het inkopen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *